10 iulie 2009

Albinutza

6 comentarii:

Shoapi spunea...

ai avut model sau din imaginatie?

flaviuM spunea...

e facut dupa poza

Shoapi spunea...

nuuu, incearca sa nu mai faci dupa poze, ca-nveti prostii si le corectezi greu mai tarziu. cauta neaparat un model, poti observa formele si anatomia mai bine si inveti sa le redai corect. in poza apar greseli de perceptie si daca le faci ca acolo te inveti asa si nu-i deloc recomandabil, mai ales ca esti la inceput si ce inveti acuma se uita greu. bafta la cautat de modele, stiu ca nu-i usor de gasit :)

Anonim spunea...

E fain surprinsa expresia dar capul e disproportionat fata de corp, probabil din cauza unghiului din care a fost facuta poza (daca zici ca e dupa poza)
E plin la Fortissimo de modele... E adevarat ca e cam intuneric acolo si asta dauneaza unui eventual demers artistic dar se pot pune bazele unei colaborari ulterioare...

Shoapi spunea...

ai inceput bine in creion. ai contrast bun, linie buna, hasura... singurul lucru care ti-a ramas e sa redai volumul corect si n-ai cum din poze, pt ca sunt 2d. ca sa studiezi volumul corect iti tre' ceva cu volum.

flaviuM spunea...

desenez si dupa modele dar pe coli 50/70 si sunt prea mari ca sa le fac poza (cu telefonul cel putin ca aparatu foto e terminat) sau sa le scanez.. dupa poza pare mai practic desi stiu ca nu e recomandat dar incerc sa diversific putin..
la proportii mai am de lucrat, pe langa multe altele, dar sper sa diminuez greselile cu timpul..