25 martie 2009

True faith

5 comentarii:

Shoapi spunea...

da un nume la desene, arata ca niste prunci nebotezati asa, tre sa te fi gandit la ceva cand le-ai desenat sau sa ai un sentiment sau altul fata de ele

flaviuM spunea...

Nu imi place ideea de dat nume unui desen. Fiecare interpreteaza dupa cum crede.

Shoapi spunea...

nu neaparat un nume care sa-l descrie, pur si simplu un nume, sa aibe o identitate, sa se poata referi lumea la el, de ex, daca vreau sa ma uit la desenul asta, nu apare in arhiva, pt ca n-are nume, sau daca vreau sa vb de un desen cu altcineva, mi-e cam greu sa fac referire la unul anume, din cauza titlului, de ex ai 2 desene ".......". acuma nu tre neaparat sa faci cum zic eu, is desenele tale si ai toate drepturile asupra lor.
inainte si mie mi se parea cam absurd sa-mi numesc lucrarile, o fac doar cand postez pe blog sau in mediul virtual, dar mi se pare necesar din motivele prezentate sus si cateodata pt. a le da sau intari personalitatea, de ex "Hermia" se vroia un studiu de culoare si forma, mai ales la fatza, dar in timp ce-l desenam m-am atasat de el si i-am dat un nume care sa arate ca-i mai mult decat un studiu, descrie un personaj, care are anumite sentimente.

nu insist neaparat sa schimbi modul de postare, doar mi-am expus o parere, poti sa tii cont de ea sau nu.

flaviuM spunea...

Este primul blog/forum pe care imi postez desenele si nu m-am gandit la aspectul asta, la necesitatea unei identitati (nume).
Ai dreptate in privinta asta si o sa tin cont pe viitor.

Janos Miklos spunea...

nice work :-)